Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (113)

Capcana lipicioasa Horiver Tuta, 12 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Capcanele lipicioase sunt esentiale in monitorizarea si controlul daunatorilor. Ele permit, in principal, posibilitatea de a determina prezenta daunatorului inca din faza incipienta, cand interventia cu un produs de protectia plantelor este mai eficienta si mai putin costisitoare sau cand se poate interveni cu o metoda de combatere biologica, fara sa mai fie nevoie de tratamente fitosanitare.

Cu ajutorul capcanei Horiver Tuta, fermierul poate observa cand isi fac aparitia primele plante, cat de repede populatia se inmulteste, cand atinge pragul maxim si cand incepe sa scada fiind, in acest fel, pregatit pentru potentiale amenintari.

La folosirea capcanelor negre pentru Tuta absoluta Horiver Trap vom tine cont de urmatoarele:

In cazul unei culturi tinere, capcanele trebuie amplasate la 15 - 25 de centimetri deasupra solului;

In cazul plantelor mature, capcanele trebuie atarnate ceva mai sus, recomandat fiind la aproximativ 50 de centimetri deasupra solului;

Capcanele se vor atarna in apropierea usilor, pe randul de plante, dar si in zonele in care se asteapta un atac masiv;

Ca doze de folosire, pentru preventie si monitorizare este suficienta folosirea unei singure capcane pe 500 de metri patrati.

Pentru planurile de combatere biologica se va incepe cu o capcana pe 100 de metri patrati, cel putin, doza putand creste in functie de gravitatea atacului.

Setul contine 12 capcane lipicioase de 45 cm x 40 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura