Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (113)

Seminte rosii Goldy F1 - 1000 sem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Seminte Tomate Goldy F1

Hibrid nou din gama ISI Sementi, cu fructe blocky-ovale, de culoare portocalie si crestere determinata. Planta este viguroasa si foarte productiva, leaga foarte bine in conditii extreme de temperatura. Greutatea medie a fructelor este de 85 g, Brix. mare. Gust si aroma deosebite. Recomandata pentru cultivatorii de specialitati, Goldy este ideala atat pentru recoltare manuala cat si mecanizata. Rezistente : (HR) Fol: 0 / Va:0,1/Vd:0,1 (IR) Mi/Ma/Mj.

Goldy F1 este un hibrid de tomate prunisoara cu fructe de culoare portocalie si crestere determinata. Ideala pentru cultivatorii de specialitati.

Goldy F1 este un hibrid nou in randul specialitatilor cu fructe blocy-ovale de culoare portocalie si o crestere determinata.

Planta hibridului de tomate prunisoara Goldy F1 este una viguroasa si productiva, legarea fiind excelenta chiar si in conditii de temperaturi extreme.

Fructele au in medie greutati de 85 de grame, un gust dulce aromat si culoare portocalie la maturitate.

Goldy F1 se adreseaza in special cultivatorilor de specialitati datorita proprietatilor sale. Se preteaza atat pentru recoltarea manuala cat si pentru cea mecanizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura