Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (113)

Tratament organic samanta Biosem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

98 lei Lei
Cod produs
Tratament samanta_7717313
Out Of stock
Descriere
Tratament organic samanta Biosem

Biosem este un produs organic 100%, realizat din ulei de neem, materie organica, microorganisme, trichoderma, acizi humici si huminici cu rol protector pentru seminte.
Biosem ajuta la controlul daunatorilor, agentilor patogeni si fungi care ataca samanta, dintre care enumeram: Rhizoctonia sp. Fusarium sp. Pythium sp. Larve de tanymecus, Buha semanaturii, precum si bacterii, nematozi, acarieni, etc

Biosem actioneaza ca un agent de biocontrol, deoarece microorganismele prezente in produs degradeaza peretii celulari ai agentilor patogeni.
Acestea actioneaza ca protector, colonizand suprafata semintelor, protejandu-le de fungi patogeni, iar extractul din semintele de Neem (uleiul de Neem) ajuta la protejarea semintelor impotriva atacului anumitor daunatori, cat timp samanta se afla in sol.
Acidul salicylic, impreuna cu microorganismele tin la distanta Fusarioza, Septorioza si alte boli specifice plantelor, prin protejarea semintelor, in sol.

Produsul, prin compozitia sa, este Autorizat in temeiul Regulamentului European (CEE) Nr. 2092/91 si mentinut conform art. 16 aliniatul (3) litera (c) din Regulamentul nr. 834/2007 si 889/2008 ANEXA II, fiind acceptat pentru a fi folosit in AGRICULTURA ECOLOGICA (BIO).

MOD DE APLICARE :

1L - 1.5L/Tona: GRAU, ORZ, ORZOAICA DE PRIMAVARA, TRITICALE, FASOLE, SOIA, MAZARE

8L - 10L/Tona: PORUMB, FLOAREA SOARELUI, RAPITA, CANEPA, IN, MEI

5ml - 10ml / 100 g seminte legume

Se recomanda ca in tratament sa se aplice impreuna cu Biosem si Biohumussol Lichid pentru dilutie si o mai buna acoperire a semintelor cu tratament.

Amestecul rezultat reprezinta un biostimulator eficient al procesului de germinatie.

Eficienta este maxima atunci cand tratamentul se aplica pe seminte de calitate superioara, cu umiditate mai mica de 16%. Este recomandat sa se evite tratarea semintelor sparte, incoltite, cu capacitate de germinare mica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura